Skip navigation Menu

Driade

Driade, verrassend ongewoon. Perfect voor Poggenpohl

In gesprekken met onze klanten, vernemen we vaak de behoefte naar aanvullende meubels en accessoires. Producten van hoogwaardig design, passend in bijzondere Poggenpohl keukens. Wij zijn op zoek gegaan naar prestigieuze design labels die beantwoorden aan de hoge eisen van onze klanten. Het Italiaanse topmerk Driade blijkt op een verrassende manier aan te sluiten bij onze bijzondere concepten. Zo zijn we gestart met de verkoop van Driade meubels, Driade verlichting en Driade accessoires. Hun expressieve ontwerpen passen subliem in onze eigenzinnige Poggenpohl keukens. Sinds 2016 mogen wij ons officieel dealer noemen van het toonaangevende Italiaanse merk Driade.

Driade meubels, verlichting, accessoires

Het ongewone, verrassende staat centraal in onze bijzondere Poggenpohl concepten. Dit is ook de filosofie achter de producten van Driade. Driade is een interieur producent die werkt met verschillende internationale toonaangevende designers. Sinds het begin in 1968 legt de meubel- en designfabrikant uit Italië sterk de nadruk op inspirerend teamwork met internationale ontwerpers. De producten van Driade kenmerken zich door hun eenvoudige, expressieve vormen en laten zich omschrijven als praktisch, kwalitatief hoogwaardig, stijlvol tot zelfs uitbundig.

Driade, technische ontwikkelingen aanvullend

Technische innovaties, zoals aanrechtblad afzuiging, resulteert in de noodzaak voor aanvullende verlichting. U hebt immers geen afzuigkap meer waar u de verlichting van kunt benutten. Dit geeft alle ruimte voor een mooie, extravagante lamp van Driade.
De weergaloze uitstraling van Driade lampen zal ieders bewondering ontlokken. Lampen die schitteren als diamanten en een prettige, glinsterende sfeer creëren, verblindingsloze verlichting die met reflectoren zowel horizontaal als verticaal warme lichttinten laat schijnen, Driade lampen zijn kunst op zich. Van sober expressief tot spattend pompeus, elke combinatie van Driade en Poggenpohl vormt samen bijna ongeloofwaardige interieur architectuur.
Ook bijzonder ontworpen keukens met kookeiland bijvoorbeeld, lenen zich subliem voor een Driade lamp als bijzondere eyecatcher. Het expressieve karakter van Driade sluit naadloos op bijzondere Poggenpohl ontwerpen aan.

Driade en Poggenpohl, art of living

Driade meubelen, lampen en voorwerpen zijn stuk voor stuk ongewone creaties, waarin een basale functie tot ongewoon design verheven wordt. Driade producten vormen spraakmakende combinaties met Poggenpohl keukens, ze verheffen interieur tot kunst. In deze keukens en interieurs krijgt ‘the art of living’ wel een heel bijzondere vorm.
Er is veel te ontdekken in de collectie van Driade. Van bijzonder ontworpen Driade stoelen, eettafels, lampen en vazen. Driade is de extravagante aanvulling op bijzonder gecreëerde keukens. Ontdek alles in de collectie van Driade voor uw perfecte design interieur.