Skip navigation Menu

Bora afzuiging

BORA afzuiging: kookkunst zonder dampen

BORA afzuiging creëert een nieuwe toekomst voor de afzuigtechniek van damp en stoom: kookplaat afzuiging. Dankzij deze baanbrekende vinding rekent BORA afzuiging af met de conventionele systemen voor afzuiging. Met het BORA afzuigsysteem hebt u geen vetafzetting meer, geen lawaai, geen hinderlijke dampen en geen dwingende elementen bij de vormgeving van uw keuken. De BORA afzuiging is een regelrechte innovatie in de wereld van keukens. En het unieke afzuigsysteem voor de Poggenpohl keuken.

BORA afzuiging zonder etensgeuren

BORA afzuiging creëert een dwarsstroming die zorgt voor afzuiging van de dampen direct boven de pannen. Dezelfde afzuiging voorkomt ook etensgeuren in de woonvertrekken. Effectief en prettig koken dus met het BORA afzuigsysteem.BORA afzuiging is niet alleen slim, ook praktisch. De kookplaat van het BORA afzuigsysteem is extra diep, zodat er met twee grote pannen tegelijk gekookt kan worden. Onder de BORA kookplaat is voor de afzuiging slechts weinig ruimte nodig, waardoor de daaronder liggende opbergruimte optimaal benut kan worden.

BORA afzuiging energiezuinig

Omdat BORA afzuiging werkt met stromingssnelheid en niet met luchtvolume, is het afzuigsysteem energiezuinig. Daarmee is BORA afzuiging de beste keus voor iedereen die zuinig en verantwoord met energie én geld wil omgaan. BORA afzuiging past voortreffelijk bij de concepten van Poggenpohl. Een uitstekende combinatie, vol innovatieve technologie en slimme oplossingen voor het leven van alledag.