Skip navigation Menu

Gaggenau

Gaggenau keukenapparatuur innovatie in de thuiskeuken

Gaggenau maakt het verschil. Met perfecte keukenapparatuur voor veeleisende gebruikers van Poggenpohl keukens. De wensen en ervaringen van professionele topkoks, vertaald in hoogwaardige apparatuur voor de thuiskeuken. Zonder compromissen aan functionaliteit en design. Vol technologische innovaties, die elke culinaire uitdaging aangaan.

Gaggenau grotendeels handgemaakt

Gaggenau heeft een brede productrange. Van ovens, koffievolautomaten, kookplaten en afzuigsystemen tot koelkasten, vriesapparatuur en afwasautomaten. Gaggenau producten worden voor het grootste deel met de hand geproduceerd, geassembleerd en afgewerkt. Van het monteren van kabelbundels tot het polijsten van de bedieningsknoppen van een oven. Met liefdevolle aandacht voor elk detail en een scherp oog voor het milieu.

Gaggenau, befaamd vernieuwer

Gaggenau bracht vele innovaties in de thuiskeuken. De inbouwbakoven, de keramische kookplaat, pyrolytische zelfreiniging, de zijwaarts scharnierende ovendeur, de combi-stoomoven voor thuis. En natuurlijk het revolutionaire werkbladafzuigsysteem. Met nieuwe technologie wil Gaggenau blijven beantwoorden aan de steeds hogere eisen van thuiskoks.
Elke Gaggenau is een topstuk. Een indrukwekkend samenspel van techniek, ergonomie en design. Eenvoud op z’n mooist. Typisch Gaggenau.