Skip navigation Menu

KitchenAid

KitchenAid maakt van keuken sterrenrestaurant

KitchenAid maakt van elke keuken een sterrenrestaurant en van elke hobbykok een topchef. Dankzij revolutionaire technologie en slimme oplossingen. Daarom leent KitchenAid zich perfect voor Poggenpohl keukens.

Modulair concept KitchenAid

Befaamd is Domino Design, het modulaire concept van KitchenAid. Het dominosysteem is even eenvoudig als innovatief. Stel zelf uw persoonlijke werkblad samen of kies voor een standaardconfiguratie in roestvrijstaal, met een geïntegreerde spoelbak. Een onconventioneel all-in systeem om zowel voedsel te bereiden, te koken (op inductie én gas) en af te wassen.

Sous vide koken met KitchenAid

Met de introductie van het revolutionaire Chef Touch systeem, brengt KitchenAid het professionele ‘Sous vide’ koken uit de sterrenrestaurants naar de thuiskeuken. Chef Touch verenigt drie vitale functies: een vacuümlade, een stoomoven en een snelkoeler/shockfreezer.

Exclusieve KitchenAid oven

De nieuwe TwelixTM designoven van KitchenAid belooft professionele precisie in de thuiskeuken. Het geheim schuilt in een exclusief convectiesysteem. De sleutel tot perfect gegaarde gerechten.
KitchenAid past uitstekend bij de keukenconcepten van Poggenpohl. Een hoogwaardige combinatie van technologie en design, waarmee de keuken van morgen realiteit wordt. In de Poggenpohl keuken van vandaag.