Skip navigation Menu

Miele

Miele apparatuur

Bedieningsgemak én kwaliteit

Miele bewijst al jaren de specialist in keukenapparatuur te zijn. Met een feilloze, bewezen filosofie: onbetwiste kwaliteit en bedieningsgemak in één product. Of het nu gaat om een vaatwasser, gaskookplaat, een inductiekookplaat of een HiLight kookplaat.

Intuïtieve bediening van Miele

Gebruiksgemak begint bij Miele al bij een toegankelijke en logische frontbediening. De sensoren voor de kookzones zijn natuurlijk en intuïtief gerangschikt. Een lichte touch is voldoende om de gewenste kookzone te activeren.
Miele heeft modellen met de zogenaamde Direct-Controlbediening, waarbij eerst de sensor van de gewenste kookzone wordt aangetipt. Daarop licht een cijferreeks van 1 tot en met 9 op, waarna de gebruiker de gewenste stand kan kiezen. Bij modellen van Miele met de Direct-Control Plusbediening, is elke kookzone voorzien van een afzonderlijke cijferreeks en functietoetsen die oplichten zodra ze geactiveerd worden. Zelfs de variabele lichtintensiteit van de cijferreeksen, waarmee de kookintensiteit wordt geregeld, draagt bij aan het bedieningsgemak.

Miele, er is geen betere

Miele is een belofte voor elke keuken. Innovatie, bewezen kwaliteit en gebruiksgemak in één Miele apparaat. Er is geen betere.