Skip navigation Menu

Neff

Met Neff apparatuur puur kookplezier

Het eerste elektrische fornuis, de eerste magnetron, de eerste inductiekookplaat, de eerste vaatwasser: Neff maakt al sinds 1930 naam in de keuken als inbouwspecialist en komt steeds weer met unieke innovaties. Stuk voor stuk oplossingen die het koken beter, makkelijker en leuker maken. Geen standaardoplossingen, maar ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd vanuit de wens van kookliefhebbers. Variërend van basic Neff inbouwapparatuur tot slimme vindingen zoals het CircoTherm heteluchtsysteem, de Slide&Hide ovendeur, de FlexInductiekookplaat en waterbesparende vaatwassers.

Uw keuken compleet met Neff

Het assortiment van Neff is indrukwekkend en garandeert een complete keuken: ovens, magnetrons, afzuigkappen, vaatwassers, gaskookplaten, elektrische kookplaten, koelkasten en diepvriezers. En hippe innovaties zoals espressomachines en stoomovens.

Neff design functioneel èn mooi

Het design van Neff apparatuur tekent de filosofie van het befaamde merk: innovatief, functioneel en mooi. Onderscheidend door karakteristieke details. Neff laat het goede leven gepaard gaan met verantwoorde keuzes en houdt rekening met het milieu. Alle apparatuur is energie- en waterbesparend.

Neff voor inspirerende Poggenpohl keuken

Neff staat voor puur kookplezier. De beste inspiratie voor kookliefhebbers. De basis van elke hobbykok. Perfect passend in de Poggenpohl keuken.