Skip navigation Menu

Pitt cooking

Pitt cooking verlegt grenzen

Pitt cooking is een revolutionaire innovatie, waarmee u grenzen verlegt. Door de volledige integratie van de kookpitten in het aanrechtblad heeft u niet meer te maken met een kookplaat als dwingend element. Hierdoor ontstaan nog meer mogelijkheden voor een speciaal Poggenpohl ontwerp.
Pitt cooking maakt uw Poggenpohl keuken luxe, persoonlijk en praktisch op elementair niveau. U bepaalt welke kookpitten in het aanrechtblad geïntegreerd worden. De indeling en het formaat kiest u zelf.

Pitt cooking in elk concept

Pitt cooking past bij elke keukenstijl. Welk Poggenpohl concept u ook hebt, Pitt cooking is altijd te integreren. Pitt cooking realiseren wij in alle keukenstijlen en alle soorten aanrechtbladen. U vindt Pitt cooking in beton, composiet, keramiek, graniet, terrazzo, glas en rvs.

Pitt cooking is makkelijk

Pitt cooking biedt talloze voordelen. U deelt uw eigen kookplek in en bepaalt zelf de grootte en het aantal van de kookpitten. Schoonhouden is makkelijker dan ooit en de bediening is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Pitt cooking is effectief

Pitt cooking voorziet in krachtige kookpitten met een uitstekend bereik. U kunt er mee sudderen, koken, bakken, braden, wokken en grillen. Er is zelfs een gecombineerde brander leverbaar, waarmee u zowel kunt koken op hoog vermogen (wokken) als op laag vermogen (sudderen). Pitt cooking is door de hoge kwaliteit een plezier voor zowel de gelegenheidskok als de veeleisende hobbykok.

Pitt cooking is veilig

Bij Pitt cooking blijft de temperatuur in het werkblad laag en de hitteoverdracht is minimaal. Daarom is Pitt cooking een veilige manier van koken. Bovendien draagt Pitt cooking het KIWA-keurmerk.