Skip navigation Menu
wolf sub-zero apparatuurwolf subzero apparatuur wolf  subzero apparatuur

Wolf en Sub-zero

Wolf en Sub-Zero

Sub-Zero en Wolf concentreren zich volledig op het maken van de best mogelijke kook- en koelapparatuur. In de huidige wegwerpcultuur is traditioneel vakmanschap schaars. Bij Sub-Zero en Wolf is echter het vakmanschap direct terug te zien. Geen compromissen en altijd deugdelijke materialen. De apparatuur voldoet aan de hoogste eisen en wordt gefabriceerd in Madison, Wisconsin en Phoenix, Arizona (USA). Hun expertise is generaties lang verfijnd. Sub-Zero ontwerpt al meer dan 60 jaar de beste koelapparatuur en Wolf al meer dan 70 jaar kookapparatuur voor de professionele kok en de veeleisende thuiskok.

Dominant in prestigieuze projecten

Wolf en Sub-Zero worden gekozen voor de meest prestigieuze internationale architectuurprojecten, zoals de Burj in Dubai, de Hesperia Toren in Barcelona, de Pan peninsula in Londen en de Bloomberg in New York.
De apparatuur van Sub-Zero en Wolf is perfect te integreren in ieder concept van Poggenpohl. Waarbij de briljante uitstraling van Poggenpohl samenvloeit met het ongeëvenaarde design en de onovertroffen kwaliteit van Wolf en Sub-Zero. In perfecte harmonie.