Skip navigation Menu

Keukens

Poggenpohl keukenontwerp wat uw keuken bijzonder maakt

De filosofie van een Poggenpohl keukenontwerp heeft al decennialang bijzondere kracht: de keuken is het belangrijkste deel van het huis. Hier centreert zich het leven. Daarom is een Poggenpohl keukenontwerp anders. Grensverleggend. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is het die telt, maar een Poggenpohl keukenontwerp creëert samen met vormgeving en design nieuwe dimensies. Wij ontwerpen geen keuken-keukens, maar een ruimtelijke invulling van objecten en een exclusieve presentatie van Poggenpohl opstellingen, die we desgewenst aanvullen met meubels, verlichting en accessoires van het gerenommerde Italiaanse design label Driade. Een Poggenpohl keukenontwerp maakt uw interieur zoveel frisser en creatiever. Zowel in bestaande bouw, als in nieuwbouw.

Unieke kijk op leven in Poggenpohl keukenontwerp

Of het nu gaat om een bestaande situatie, een interne verbouwing of nieuwbouw, ons ontwerp verheft een keukenontwerp tot Poggenpohl keukenontwerp. Het feit dat wij met andere ogen tegen invulling van ruimtes aankijken, maakt dat mensen uit het hele land een beroep op ons doen voor een Poggenpohl keukenontwerp. Kenmerkend zijn de afwijkende keuzes die gemaakt worden, zoals muren die soms moeten wijken om een Poggenpohl keukenontwerp te integreren met de woonkamer tot een moderne, stijlvolle living.
Bij uw bezoek aan onze keukenstudio kijken we verder dan uw wensen en voorkeuren. Exclusieve vormgeving en design vormen de allereerste basis van een persoonlijk Poggenpohl keukenontwerp waarin uw levensfilosofie tot uitdrukking wordt gebracht. Zo’n design is baanbrekend en uw leven verrijkend.

Poggenpohl keukenontwerp in exclusief project

Onze artistieke kwaliteiten met een Poggenpohl keukenontwerp blijken uit de vele projecten die we hebben mogen verzorgen, onder meer bij een bijzonder project in Den Haag. Hier biedt een monumentaal pand ruimte aan ruim dertig luxe appartementen, gebouwd volgens de allerhoogste standaarden. De bewoners van deze appartementen zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. Voor hen mochten wij een Poggenpohl keukenontwerp verzorgen. We durven gerust te stellen: Geen enkel Poggenpohl keukenontwerp laat zich vergelijken met een ander Poggenpohl keukenontwerp. Elk Poggenpohl keukenontwerp is ook hier uniek en onderscheidend.