Skip navigation Menu
ArtesioArtesio Design TV-meubel met Constructieraster Artesio LEDArtesioArtesio Designmeubel met Constructieraster ArtesioArtesio bestekindeling

+Artesio

Kookeiland concept +Artesio imponeert

Een spectaculair kenmerk van de +Artesio met kookeiland, is de imposante boog die een architectonisch gevoel van structuur aan uw interieur geeft. Dit flamboyante onderdeel van de +Artesio met kookeiland verenigt de verschillende functies van wonen, koken en ontspannen. Tegelijkertijd is het een markante eyecatcher die hoogte en statuur aan uw living geeft, en die ook nog eens op subtiele wijze kabels, audio-aansluitingen en afvoerkanalen verbergt.

Centraal in +Artesio kookeiland

De +Artesio is een bijzonder concept met kookeiland, waarbij verbindingen centraal staan. Het kookeiland, de imposante boog, de profileerde wand en de modulaire constructie met bijpassende front- en zijpanelen verbinden op een natuurlijke manier de woonkamer met de keuken, vloer en plafond en interieur en buitenwereld.
De +Artesio is de jongste creatie van de befaamde architect Hadi Teherani. Met de +Artesio, waarin het kookeiland een bijzondere plaats inneemt, bevrijdde hij de keuken van zijn traditionele grenzen. Het kookeiland heeft er op verschillende manieren een centrale rol. Het kookeiland is het hart van de vormgeving en functionaliteit. En natuurlijk is het kookeiland de plek waar het eten wordt bereid en waar mensen elkaar ontmoeten.

Bijzonder deel van +Artesio: kookeiland

Het kookeiland is op een natuurlijke manier geïntegreerd in de +Artesio. Het materiaalgebruik in het kookeiland draagt daaraan bij en past betoverend bij de architectonische boog, de profileerde wand en de front- en zijpanelen. Zo ontstaat er een volmaakte harmonie.

+Artesio innovatief in design

De +Artesio is niet alleen innovatief in concept en design, ook het materiaalgebruik is verrassend. Van matte, melamine fronten tot geborstelde pijnbomenhouten en glazen fronten. De +Artesio kleuren variëren van zand en terra tot mallow en alabaster.
Een constructieraster van 13 cm vormt de basis van de +Artesio en is zowel in het front, kookeiland als in de zijdelen van het +Artesio corpus en de wandpanelen terug te vinden. Het raster laat de meubelen en het kookeiland visueel met de wand versmelten. Een unieke innovatie in de wereld van de keukenvormgeving.

+Artesio kookeiland, brug nieuwe lifestyle

De +Artesio is voor iedereen die geniet van esthetiek. Die van het kookeiland het kloppend hart van de keuken wil maken. Door rond het kookeiland van het goede leven te genieten. Door culinair uit te pakken aan het kookeiland. Door het kookeiland te zien als belangrijke schakel in een puristisch en modern concept. Een bijzonder keukenconcept voor liefhebbers van kwaliteit. De +Artesio, met het kookeiland als brug naar het nieuwe levensgevoel.