Skip navigation Menu

+Edition

Design keukens met een plus: +Edition

Wining en dining in een design keuken, dat is perfect mogelijk in de design keukens van het +Edition concept. Deze design keukens zijn dé vertolkers van een compromisloos social kitchenconcept, waarin culinair genieten en de tijd nemen voor sociale contacten centraal staan. Wie eenmaal een +Edition keuken heeft, snapt waarom dit design keukens met een plus zijn. In de +Edition keuken gaan kokkerellen, dineren en relaxen moeiteloos in elkaar over. Dit concept is revolutionair in de wereld van de design keukens vanwege haar hoogstaande en onderscheidende vormgeving.

Design keukens esthetische uitblinkers

De +Edition keukens zijn esthetische uitblinkers. Het eiland is greeploos, terwijl de kastenwand van deze design keukens juist beschikt over een subtiele greep. Het teak decor en de in de muur verzonken kastenwand maken +Edition keukens tot artistiek verrassende keukens, vol praktische mogelijkheden.

+Edition keukens: wars van conventies

De eettafel vormt één geheel met de design keuken. Een wit blok zorgt voor een harmonieuze overgang naar de keukenhoogte en biedt innovatieve mogelijkheden. Zo kan er het Bora afzuigsysteem in geplaatst worden. Een technologisch hoogstandje in deze design keuken, dat de conventionele afzuigkap overbodig maakt en het keukendesign bevrijdt van dwingende elementen.

De +Edition keukens zijn design keukens voor liefhebbers van het goede leven. Die sociaal samenzijn zien als een hoge kwaliteit van leven. Waarin verrassend design en culinair genieten de onmisbare ingrediënten vormen van een nieuwe levensfilosofie. Geniet ook het goede leven in een +Edition keuken.