Skip navigation Menu

+Segmento

Greeploze keuken, puur design:
de +Segmento van Poggenpohl

De +Segmento is met haar dunne werkbladen, zuivere lijnen en greeploze oppervlakken de innovatieve interpretatie van de greeploze keuken. Het concept waar purisme en zinnelijkheid elkaar ontmoeten. Het design van deze greeploze keuken van Poggenpohl heeft internationaal faam verworven onder designers.

Verrassende greeploze keuken +Segmento

De greeploze keuken +Segmento is een wonderlijke combinatie van technische perfectie en hoogstaande vormgeving. Ondanks het minimalistische design, verrassen deze design greeploze keukens in allerlei opzichten. De ruimtelijke oppervlakken verenigen de hoge en onderkasten op een verbazingwekkende wijze tot een samenhangende, lineaire en architectonische uitstraling. In combinatie met deuren en uitschuifelementen die met een lichte touch worden geopend, verrassen deze greeploze keukens ook in gebruikscomfort. Verrassend is ook het geraffineerde kleurenpalet – van subtiel parelmoer tot briljante hoogglans. De technische esthetiek van het roestvrij staal is in zuivere harmonie met de warme uitstraling van het donkere hout. De greeploze keuken +Segmento straalt fijnzinnigheid uit, door de met satijnlak afgewerkte fronten van de wandkastjes en sideboards.

Harmonie in greeploze keuken +Segmento

De greeploze keukens van +Segmento geven elke leefruimte nieuwe communicatieve eigenschappen. De greeploze keuken +Segmento brengt de filosofie van de nieuwe wooncultuur naar buiten. Puur design in een greeploze keuken, voor mensen die kwaliteit en esthetiek tot in detail waarderen.