Skip navigation Menu
integration van poggenpohl keukens Kookeiland integration poggenpohl poggenpohl integration kastenwand poggenpohl integration besteklade integration van poggenpohl keukens geintegreerde spoelbak poggenpohl keukens poggenpohl integration wijnkoeler poggenpohl eilandkeuken

+Integration

Poggenpohl +Integration, keuken met multimedia

De +Integration is een revolutionair concept van Poggenpohl dat design en moderne huistechniek feilloos combineert. De Poggenpohl +Integration staat voor esthetiek zonder compromissen. Een keukenconcept met een nieuw gezicht. Een levend gezicht, waarin beleven, ervaren, vermaken en communiceren gevangen zijn. Dankzij harmonieën en tegenstellingen, techniek en comfort. De Poggenpohl +Integration omvat alle multimediale functies in één ruimte.

+Integration, symbiose van wellness en koken

Nieuwe vormgevingskenmerken bij de fronten, buitengewone proporties en hoogwaardige materialen maken de Poggenpohl +Integration keukens tot de nieuwe definitie van moderne luxe. Homogeen doorgekleurde, massieve fronten in briljantzwart, briljantgrijs of briljantwit vormen een indrukwekkend contrast met de expressieve, luxe hout fineren van Zwitsers perenhout, walnoot- en zebranostructuur. De Poggenpohl +Integration vormt de vervolmaking van moderne keukens en de ultieme symbiose tussen hoogwaardige keukenarchitectuur en slimme smart-home toepassingen.

Poggenpohl +Integration, technologie-in-één

De Poggenpohl +Integration verenigt bijzonder design met de modernste smart-home technologie. De complete huistechniek kan in de +Integration centraal worden bestuurd. Tegelijkertijd omvat het systeem telefooncommunicatie en internet. De bediening met een decent touch-panel is zeer eenvoudig. Ook kunnen voor de sturing van de functies tablet PC’s, PDA’s en programmeerbare infrarood-afstandsbedieningen worden gebruikt en indien gewenst met elkaar worden gecombineerd. De Poggenpohl +Integration vormt het kloppende hart van een met slimme technologie aangestuurde woning.