Skip navigation Menu
3 5 7 8 9 10 11

+Modo

Poggenpohl +Modo, lichte transparantie

Iedereen die houdt van transparantie en licht, subtiele lijnen en horizontale vlakken, zal gegrepen worden door de Poggenpohl +Modo. De Poggenpohl +Modo is een bijna poëtisch dialoog van verbergen en onthullen, opruimen en uitstallen en van lijnen en vlakken. Dit expressieve Poggenpohl concept combineert op bijzondere wijze open en gesloten keukenruimtes.

Poggenpohl +Modo, nieuw keukenleven

Poggenpohl +Modo is de naam van de fascinerende keukenarchitectuur, die de gerenommeerde Spaanse designer Jorge Pensi voor Poggenpohl heeft ontworpen. De Poggenpohl +Modo is een waar architectonisch keukenlandschap, met een nieuwe enscenering van open en gesloten functiegebieden.
Pensi plaatste direct onder het werkblad uittrekbare trays, die glijden over niet-zichtbare rails. Hiermee opent de Poggenpohl +Modo het vroegere gesloten oppervlak van de onderkasten en wekt ze de indruk van een zwevend werkblad. De trays van de Poggenpohl +Modo kunnen gebruikt worden als uittrekbare plateaus. Een opzetelement van helder glas omvat servies, potten en keukengerei op sfeervolle wijze in een vitrine. Deze presentatie creëert transparantie en licht, met een bijzonder accent op de horizontale lijnen en onthult de persoonlijkheid van de keukeneigenaar.

Poggenpohl +Modo accent op horizontale lijn

Het uitgebalanceerde verlichtingsconcept van de Poggenpohl +Modo versterkt het samenspel van verbergen en onthullen, opruimen en uitstallen en van lijnen en vlakken. In de verlichte bovenkasten, opgebouwd uit gesatineerd glas, stralen gebruiksvoorwerpen als glimmende designobjecten. De verticale verlichtingselementen in nissen zorgen voor een optimale verlichting van het werkoppervlak. De Poggenpohl +Modo verhoogt zo ook uw ultiem werkgenot.