Skip navigation Menu

Werkbladen

Werkbladen keuken, eyecatchers van formaat

Bij Poggenpohl zijn esthetiek en pure vormgeving in eerste instantie bepalend voor een keukenontwerp. Werkbladen keuken spelen hier een onuitwisbare rol in. Onze werkbladen keuken zijn stuk voor stuk eyecatchers. Ze maken uw Poggenpohl keukenontwerp tot een spannend en dynamisch samenspel van design en functionaliteit.

De top in hoogwaardige werkbladen keuken
De kwaliteit van Poggenpohl keukens kent geen grenzen. Net zo min als onze kwalitatief hoogstaande collectie werkbladen keuken. Van eeuwenoude natuurproducten tot industrieel vervaardigde, topklasse werkbladen keuken. Sterk en oerdegelijk. Ga op bijzondere verkenning en ontdek het beste in de wereld van werkbladen keuken. Verkrijgbaar in marmer, composiet, graniet, keramiek, glas, rvs en massief kunststof (Hi-Macs).

Nieuw materiaal in werkbladen keuken: Dekton.

Dekton werkbladen keuken

Zijn er werkbladen keuken die harder zijn dan Dekton? Slechts diamant is een materiaal dat nog harder is. Met een Dekton werkblad gunt u uw keuken het meest weerbare aanrechtblad. Hier plaatst u hete pannen op zonder negatieve consequenties. En verricht u snijwerk tot uw messen er bot van worden. Zelfs vlammen worden door Dekton weerstaan.

Marmer werkbladen keuken

Deze rijk dooraderde steensoort kent unieke kleurschakeringen. De flonkeringen van de kristalstructuur brengen als het ware een tinteling aan in uw keuken. Onverwoestbaar, eeuwenoud en onweerstaanbaar, van alle werkbladen keuken vormt marmer het onbetwiste hoogtepunt.

Composiet werkbladen keuken

Van de diverse werkbladen keuken, neemt composiet een bijzondere positie in. Het uit graniet- en kwartsstukken bestaande materiaal geeft deze werkbladen keuken een uitzonderlijk natuurlijk, luxe en degelijk karakter. De enorme variatie in kleuren en afwerkingen zoals hoogglans, mat, vlak, ruw geborsteld en geruwd, maken composiet werkbladen tot gewilde exemplaren voor bijzondere Poggenpohl keukens.

Granieten werkbladen keuken

Granieten werkbladen keuken ademen de sfeer uit lang vervlogen tijden. Van rijke historie waarin oeroud stollingsgesteente werd vervaardigd voor tempels, paleizen, kerken, vestigingen en pleinen. En dat bijzonder favoriet werd voor werkbladen keuken met oeroude en authentieke uitstraling. Het in hoogglans vlak tot mat geruwd uitgevoerd graniet vormt een bijzonder contrast in oogverblindend vormgegeven Poggenpohl keukens.

Keramiek werkbladen keuken

Het voordeel van deze industrieel vervaardigde werkbladen keuken is, dat keramiek ongekend hitte-, kras- en vlekbestendig is. De fraaie uitstraling van de keramiek werkbladen keuken maakt dit materiaal tot bijzondere verrijking van de Poggenpohl keuken. Ook langere afmetingen zijn volledig naadloos te leveren, waardoor keramiek een uniek stempel op uw minimalistische interieur drukt.

Glas werkbladen keuken

Wat nooit voor mogelijk werd gehouden, wordt bewezen met glazen werkbladen keuken: glas vormt de minimalistische uiting van chique en strak vormgegeven keukeninterieurs waarin tegelijkertijd enorme functionaliteit schuilgaat. De industriële bewerking van glazen werkbladen keuken zorgen voor onbegrensde functionaliteit, praktisch gemak en hygiëne. Glazen werkbladen zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in een brede sortering kleuren en vormen.

Rvs werkbladen keuken

Met zijn glanzende, spiegelgladde en grijze eigenschappen vindt u in het rvs aanrechtblad een bijzondere smaakmaker die uw keuken een industriële uitstraling geeft. Rvs geldt van alle werkbladen als een van de meest hygiënische en onderhoudsvriendelijke werkbladen.

Massief kunststof (Corian / hi-Macs) werkbladen keuken

Wanneer uw oog valt op kunststof werkbladen keuken, kiest u dan voor de onovertroffen kwaliteit van hi-Macs werkbladen keuken. Dit buigzame en vormvaste materiaal is in elke vorm te verkrijgen en kan volledig naadloos vervaardigd worden. Ideaal voor de moderne Poggenpohl keuken. Met hi-Macs werkbladen keuken zit u goed qua brandveiligheid, kleurvastheid, vlekbestendigheid en onderhoudsgemak.

Leveranciers werkbladen keuken:
Jetstone (voor steenachtige werkbladen keuken)
Dekker Zevenhuizen