Skip navigation Menu

Composiet

Composiet aanrechtblad, natuurlijk echt

Een composiet aanrechtblad is bijzonder populair. En niet alleen vanwege haar prachtige, nagenoeg echte natuurlijke uitstraling. Een composiet aanrechtblad is namelijk geen natuursteen. Het wordt op industriële wijze vervaardigd. Dat maakt elk composiet aanrechtblad tot een natuurlijke imitatie dat, vanwege z’n unieke productieproces, tegen een fikse stoot kan. Met de keus voor een composiet aanrechtblad kiest u altijd voor de onovertroffen uitstraling van natuurlijk gesteente, gecombineerd met de praktische voordelen van een gefabriceerd eindproduct. Daag ons als ontwerpers uit en we zullen u een verfrissende ontwerp presenteren.

Composiet aanrechtblad – meer dan natuursteen

Dankzij de technische bewerking van het composiet aanrechtblad, is dit werkblad meer dan natuursteen. Omdat kwarts en harsen aan graniet worden toegevoegd, wordt het een oersterk product dat zijn weerga niet kent onder de aanrechtbladen. Hebt u een bijzondere smaak maar denkt u ook praktisch, dan is het composiet aanrechtblad uw maat. Zeker ook omdat een composiet aanrechtblad vanwege z’n hoge dichtheid als bijzonder hygiënisch geldt. U houdt het gewoon schoon met een vochtige doek.

Composiet aanrechtblad geeft uw keuken kleur

De bijzondere kleurkeuzes maken het composiet aanrechtblad tot een perfecte matcher in Poggenpohl keukens. De tinten zijn niet alleen bijzonder, ze zijn ook veel en divers. Een composiet aanrechtblad is dan ook een geweldige smaakmaker in uw Poggenpohl keuken. Met name het witte composiet aanrechtblad Pure White, het zwarte composiet aanrechtblad Stellar Negro, het bruine composiet aanrechtblad Cuba Brown of het grijze composiet aanrechtblad Pearl Grey, gelden stuk voor stuk als brokken schoonheid.

Praktisch composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad is relatief kras- en hittebestendig. In de praktijk zult u onderzetters moeten gebruiken en snijplanken. U kunt uw composiet aanrechtblad door ons laten impregneren, dan voorziet u uw kostbare werkblad van een extra beschermingslaag die dit bijzondere materiaal zeker waard is!
Een composiet aanrechtblad is in zekere mate gevoelig voor vlekken, hoewel dit in het minst geldt voor een gepolijst composiet aanrechtblad, en weer meer voor een gezoet, satin of gevlamd composiet aanrechtblad. Indien u vlekken direct weg veegt, dan houdt u uw composiet aanrechtblad zeker mooi.