Skip navigation Menu

Dekton

Dekton aanrechtblad, materiaal zonder grenzen

Wanneer alleen diamant nog harder is dan Dekton, dan kunt u zich indenken dat een Dekton aanrechtblad het hardste materiaalsoort is in de keuken. Een Dekton aanrechtblad heeft qua samenstelling weg van het op industriële wijze vervaardigde keramiek. Het verschil: keramiek wordt onder meer met klei gebakken en Dekton met glas. Het resultaat levert verbluffende schoonheid en kwaliteit op. Dit materiaal mag met recht een innovatie genoemd worden. In het Dekton aanrechtblad worden alle voordelen die u zich kunt bedenken, gecombineerd. Onze ontwerpers zien veelbelovende mogelijkheden voor een schitterend Poggenpohl keukenontwerp met Dekton aanrechtblad.

Dekton aanrechtblad, de innovatie van deze eeuw

De kwaliteit van een Dekton aanrechtblad is ongeëvenaard. Een Dekton aanrechtblad kan moeiteloos hete pannen aan, in tegenstelling tot vele andere werkbladen. En zelfs vlammen verteren een Dekton aanrechtblad niet. Daarnaast hebt u geen snijplanken nodig om uw Dekton aanrechtblad te sparen. Een Dekton aanrechtblad is in vele kleuren, uitvoeringen en afwerkingen verkrijgbaar. UV-stralen hebben geen vat op het Dekton aanrechtblad. Geniet van het oogverblindende wit van het Dekton aanrechtblad en weet, dat u kunt blijven genieten. Kom eens langs bij onze ontwerpers en bewonder, voel, ja, laat al uw zintuigen prikkelen door het Dekton aanrechtblad.

Dekton aanrechtblad voor uw praktijkgemak

Wilt u zich nergens zorgen over maken, dan zal het Dekton aanrechtblad uw hart raken. Een natuurgetrouwe look gaat samen met uitzonderlijk hoge hygiëne vanwege de hoge dichtheid van het Dekton aanrechtblad. Daarnaast is het stootbestendig, enorm hittebestendig, super krasvast en tegelijkertijd ook lichtgewicht. En, u houdt het zorgeloos schoon. Dit materiaal kent gewoon geen nadelen.