Skip navigation Menu

Hi-Macs

Hi-Macs aanrechtblad – prikkelend exclusief

Dit op Corian lijkend aanrechtblad is één van de meest luxe en exclusieve vormen van het traditionele kunststof aanrechtblad. Hierdoor leent het hi-Macs aanrechtblad zich perfect voor de Poggenpohl keuken, waarin we bijzondere materialen alle ruimte bieden. Het hi-Macs aanrechtblad prikkelt onze creatieve ontwerpersgeest. U zult sprakeloos staan hoe uw persoonlijke lifestyle tot uitdrukking wordt gebracht in een werelds en origineel keukenontwerp.

Praktisch hi-Macs voor modern leven

Gezien de vele praktische voordelen van het hi-Macs aanrechtblad, past dit massieve kunststof perfect bij mensen met een moderne smaak èn een modern leven. Hi-Macs is materiaal zonder grenzen. Perfect voor ontwerpers die denken buiten kaders! Ideaal voor een unieke Poggenpohl keuken.

Onovertroffen kwaliteit hi-Macs aanrechtblad

De makers van het hi-Macs aanrechtbladmateriaal hebben zich net zo lang gebogen over een massief, hoogwaardig soort kunststof tot zij de perfecte samenstelling gevonden hadden. Dit vonden ze in een unieke samensmelting van acryl en aluminium. De duurzame, degelijke, buigzame, vormvaste en naadloze kenmerken vindt u terug in het hi-Macs aanrechtblad. Een perfecte match in de kwalitatief onovertroffen Poggenpohl keuken.

Zelfs ronde vormen hi-Macs aanrechtblad

Anders dan bij steenachtige materialen, schikt het hi-Macs aanrechtblad zich in vele vormen. Er is geen ontwerp dat mogelijk is met een hi-Macs aanrechtblad. Rondingen, bochten, uw Poggenpohl keukenontwerp wordt pas echt speciaal met grensverleggende details. Het naadloze karakter van het hi-Macs aanrechtblad is niet alleen praktisch omdat vuil er niet in kan trekken, het versterkt ook nog eens de strakke basis van uw keuken. Raakt dit uw hart? Bewonder onze opstellingen en raak overtuigd van de vele mogelijkheden die het hi-Macs aanrechtblad u biedt.

Transparant hi-Macs aanrechtblad

Het toppunt van mysterieus design in Poggenpohl keukens zijn doorschijnende materialen. Het hi-Macs aanrechtblad kan hiervoor worden benut omdat het transparant kan worden uitgevoerd. Onder invloed van licht ontwikkelt hier zich een indrukwekkend schouwspel van lichtval en kleurschakeringen. Het hi-Macs aanrechtblad versterkt het effect van de op zichzelf al bijzondere Poggenpohl keuken.

Hi-Macs aanrechtblad in de praktijk

Wees voorzichtig met het plaatsen van uw hete pannen op het hi-Macs aanrechtblad. Het beste gebruikt u hiervoor onderzetters. Het materiaal is ook relatief kras-ongevoelig, toch loopt u het minste risico wanneer u snijplanken gebruikt. Indien, ondanks uw maatregelen, toch nog krassen ontstaan, dan kunnen deze verwijderd worden. Het best nog uit het witte hi-Macs aanrechtblad.

Bacterieloos hi-Macs aanrechtblad

Het hi-Macs aanrechtblad geldt als bijzonder hygiënisch. Het gladde, vuilafstotende en niet poreuze materiaal is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek en water of een zacht reinigingsmiddel. Voedselresten kunnen er niet in trekken.
Het hi-Macs aanrechtblad is relatief vlekgevoelig, en als er dan al vervelende vlekken van bijvoorbeeld thee in ontstaan, dan zijn deze te verwijderen. Als één van de weinige aanrechtbladen is het hi-Macs aanrechtblad ook bestand tegen huishoudelijke chemicaliën en is het brandveilig. Daaruit blijken wel de bijzondere eigenschappen van dit hoogwaardige, massieve kunststof materiaal. Een extra voordeel!
Het Hi-Macs aanrechtblad is ook kleurvast. Hoe licht uw woning dan ook is, hoe open uw keuken, hoe zonnig uw interieur, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw hi-Macs aanrechtblad de kleur zal behouden.