Skip navigation Menu

Keramiek

Keramiek aanrechtblad, praktisch vol allure

Het woord keramiek komt al voor in de Griekse cultuur, waar het ‘aardewerkvat’ betekent. Zo’n vat bestond uit gebakken klei, en het moderne keramiek aanrechtblad bestaat nog steeds uit gebakken klei. Dit wordt onder zeer hoge temperaturen tot keihard materiaal gebakken.
Een keramiek aanrechtblad wordt vaak geselecteerd vanwege de bijzonder praktische voordelen die dit werkblad biedt. Het is één van de hardste materialen wat goed bestand is tegen hitte, vlekken, water en krassen. U zult veel plezier beleven aan de praktische voordelen die het keramiek aanrechtblad biedt. Als ontwerpers zetten we met een keramiek aanrechtblad graag een excentriek stempel op uw Poggenpohl keuken.

Poggenpohl en keramiek aanrechtblad

Een keramiek aanrechtblad past naadloos binnen de creatieve ontwerpen van Poggenpohl. Keramiek heeft namelijk alles in zich om Poggenpohl liefhebbers hun hart sneller te laten kloppen. Het keramiek aanrechtblad heeft een natuurlijk allure, maar het is ook ontworpen voor de moderne mens die zich graag omringt met luxe, comfort en gemak. Daarnaast is de strakke, homogene uitstraling van het keramisch aanrechtblad als het laatste puzzelstuk in moderne Poggenpohl keukenontwerpen.

Keramiek aanrechtblad met lange levensduur

Een keramiek aanrechtblad kan overal geplaatst worden: of het nu in een schaduwhoek is of in de volle zon. Als UV-bestendig werkblad zal het niet lichter, donkerder worden of van kleur verschieten. Een keramiek aanrechtblad behoudt z’n uiterlijk vanaf het moment dat het de fabriek verlaat. Kiest u eenmaal voor een bepaalde kleurnuance, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat u deze tint behoudt.
Een keramiek aanrechtblad heeft een lange levensduur. Doordat het materiaal erg hard is, kan het blad makkelijk 15 tot 20 jaar mee zonder dat de kleur en hardheid zal veranderen.

Keramiek aanrechtblad handig in de keuken

Voor wie dagelijks in z’n keuken bezig is, zal het keramiek aanrechtblad veel charme hebben. Dit werkblad is namelijk niet alleen prachtig om te zien, maar het heeft alle eigenschappen in zich die het tot een praktisch aanrechtblad maken: het kenmerkt zich als hittebestendig, krasbestendig en slijtvast. U zult met een keramiek aanrechtblad zelden voor een reparatie komen te staan. Daarnaast houdt u het gewoon schoon met een vochtige doek. Impregneren, waxen of oliën van uw keramiek aanrechtblad is ook niet nodig. Na de aanschaf hebt u, bij normaal gebruik, nergens omkijken naar. Veel plezier met uw keramiek aanrechtblad!