Skip navigation Menu

Marmer

Marmer aanrechtblad, beeldschoon materiaal

Wanneer u kiest voor een marmer aanrechtblad, dan gunt u uw keuken het allerkostbaarste natuurlijke materiaal. Een marmer aanrechtblad heeft, ook vanwege de veelvuldige toepassing in de beeldhouwkunst, een bijzonder exclusief karakter. Het is kostbaar natuurgesteente dat door de eeuwen heen heeft gediend ter verfraaiing van bijzondere gebouwen en plaatsen. Een marmer aanrechtblad heeft deze artistieke, decoratieve sfeer nog steeds. Zo’n aanrechtblad is een ornament in uw keuken. Onze ontwerpers komen tot bijzondere Poggenpohl keukenontwerpen waarin de kracht van het marmer aanrechtblad volledig tot z’n recht komt.

Marmer aanrechtblad in diverse kleuren

De rijk dooraderde kristalstructuur van een marmer aanrechtblad maakt dit glanzend gesteente tot flonkerend materiaal dat zeer fraai toont in de keuken. Marmer kent verschillende kleuren, variërend van grijs, tot roze, rood en wit. Een matglans of hoogglans marmer aanrechtblad met haar vele en unieke kleurschakeringen en patronen is een bijzondere eyecatcher dat niet snel door een ander materiaal wordt overtroffen. Combineer een marmer aanrechtblad met de moderne stijl van een Poggenpohl keuken en sta versteld van deze fonkelende opstelling.

Uw marmer aanrechtblad een leven lang mooi

Een marmer aanrechtblad is een praktisch werkblad in de keuken. U houdt uw werkblad in topconditie door het van een beschermlaag te laten voorzien. Dan kunt u voor het dagelijks onderhoud volstaan met water. Gebruik geen synthetische middelen. Een marmer aanrechtblad is redelijk hittebestendig, dus om uw marmer aanrechtblad zo veel mogelijk te sparen, kunt u er beter geen hete voorwerpen op plaatsen. Doordat marmer geen harde steen is, werkt u het best met snijplanken en verwijdert u nare vloeistoffen zoals koffie en thee direct. Zo zult u lang plezier hebben van uw marmer aanrechtblad.