Skip navigation Menu

Rvs

RVS aanrechtblad voor onconventionele mensen

U hebt misschien elders al veel keukenvoorbeelden bekeken, maar tot nu toe nog geen ontwerp gezien dat uw hart raakt. Wij tonen u graag hoe we uw moderne droomkeuken op een eigenzinnige manier ontwerpen. Daarbij denken we misschien veel ruimer dan u gewend bent. Binnen een spannende keukenontwerp waarbinnen moderne technologie alle vrije ruimte krijgt, gunnen we het RVS aanrechtblad een bijzondere positie. Strak, homogeen en glanzend modern als het RVS aanrechtblad is, zien wij talloze mogelijkheden voor oogstrelende designs. Soms plaatsen we wel tot 6 meter aan één stuk van een RVS aanrechtblad. Durft u het aan om door ons een Poggenpohl keukenontwerp met RVS aanrechtblad te laten designen? Welkom in onze studio.

RVS aanrechtblad in de minimalistische keuken

Eén van de meest moderne trends is, om een keuken zo strak en minimalistisch mogelijk vorm te geven. Het slanke, matte RVS aanrechtblad heeft alles in zich om uw designkeuken op een elegante manier te verrijken. Kiest u voor de dunne 12 mm-uitvoering van het RVS aanrechtblad, dan zult u versteld staan van de kracht die dit materiaal heeft om uw keuken fraaie allure te verschaffen. RVS spoelbakken, afwasmachines, kookplaten, ovens en magnetrons verwerken we strak en naadloos in het RVS aanrechtblad. Ook afzuigsystemen die verborgen zitten in het werkblad en geïntegreerde i-Cooking kookoplossingen, werken we perfect en naadloos weg in het RVS aanrechtblad.

RVS aanrechtblad in de praktijk

Het RVS aanrechtblad dankt zijn populariteit aan z’n bijzondere uitstraling en de vele praktische eigenschappen. Naast hygiëne, bieden waterdichtheid, hittebestendigheid en duurzaamheid grote voordelen aan mensen met uw moderne levensstijl. Ook in het dagelijks onderhoud is het RVS aanrechtblad ideaal voor een druk leven. Het werkblad is met een vochtige doek in een handomdraai gereinigd.
Een RVS aanrechtblad is verkrijgbaar als standaard geslepen, geborsteld, of orbitaal geslepen. Het minst krasgevoelig is het RVS aanrechtblad bij de orbitaal geslepen uitvoering.

Aan de slag aan het RVS aanrechtblad

Het RVS aanrechtblad kent vele toepassingen. Dat is niet zo vreemd, want de duurzame en hygiënische eigenschappen maken het RVS aanrechtblad tot een gewilde keuze. U ziet het RVS aanrechtblad bijvoorbeeld ook terug in de horeca, detailhandel en ziekenhuizen. Dit is puur vanwege het kwalitatief hoogwaardige karakter van het RVS aanrechtblad. Het RVS aanrechtblad dankt hieraan deels ook zijn professionele uitstraling. Bent u gecharmeerd van bijzondere Poggenpohl opstellingen met een strakke, professionele look, kies dan een RVS aanrechtblad. Een plek die het hart vormt van uw huis, verdient niet minder dan een top-aanrechtblad.